foto: Pixabay
Algemeen

Hoe komt onze sportclub door de coronacrisis?

Hoogeveen – Waar iedere sportliefhebber niet op gehoopt had gebeurde toch! De laatste coronamaatregelen zorgen ervoor dat er geen sportwedstrijden meer zijn, de kantines moeten sluiten en dat veel sporten helemaal niet meer kunnen doorgaan. Deze nieuwe maatregelen geven zorgen bij verenigingen en brengen vereniging in grote problemen. De eerste lockdown was al zwaar, maar een tweede periode brengt nog meer onzekerheid met zich mee. Daarom organiseert Sportclub Drenthe (SportDrenthe) op woensdag 11 november een online sessie voor verenigingen.

De verenigingsadviseurs van het coronaloket van Sportclub Drenthe, kennen de regels, protocollen en genomen maatregelen. Zij kunnen meedenken met verenigingen hoe kosten bespaard kunnen worden, leden behouden kunnen worden en welke acties gedaan kunnen worden om compensatie te vinden voor gemiste inkomsten. Sportclubs blijken echter zelf ook heel veerkrachtig. Daarom organiseren wij een online sessie waarin bestuurders elkaar en de adviseurs vragen kunnen stellen, maar ook goede ideeën kunnen uitwisselen om de huidige periode als club goed door te komen.

Verenigingen kunnen zich aanmelden om deel te nemen aan de MS Teams meeting op woensdag 11 november om 19.30 uur. Van tevoren kan men aangeven waar de vereniging graag aandacht aan wil schenken in deze online sessie. In ieder geval zal er aandacht zijn voor de financiële gevolgen van de coronacrisis en de mogelijke gevolgen voor de club en haar leden.

Aanmelden kan via: https://sportdrenthe.nl/event/online-sessie-hoe-komt-onze-sportclub-door-de-corona-crisis/.

Meer informatie voor verenigingen is te vinden op https://sportdrenthe.nl/sport-verenigingen/ of voor hulp en vragen bij het online loket op: https://sportdrenthe.nl/sportloket/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen