Zakelijk

De leukste gezinsuitjes in en rond Hoogeveen

Hoogeveen is een prachtige stad gelegen in de provincie Drenthe. Een perfecte bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar leuke activiteiten en uitstapjes. Omdat we natuurlijk heel goed snappen dat het vinden van een leuk en vooral ook origineel uitje steeds lastiger wordt, hebben wij een aantal leuke ideeën voor je. Omdat het weer in Nederland en dus ook Hoogeveen best wisselvallig kan zijn en het zelfs in het voorjaar een dag flink kan regenen, hebben we rekening gehouden met zowel uitjes voor binnen als buiten. Dus ontbreekt het je aan inspiratie of ben je gewoon benieuwd wat wij voor je hebben bedacht? Bekijk dan snel deze leuke uitjes voor het hele gezin.

Funzone Hoogeveen

Een van de leukste uitjes in Hoogeveen, is als je het ons vraagt wel een middagje Funzone! Funzone is een enorme indoor speeltuin, waar kinderen van 0 tot en met 12 zich perfect kunnen vermaken. Zo is deze enorme speeltuin opgedeeld in meerdere speelpleinen, zodat jong en oud apart van elkaar kunnen spelen. Hoe leuk is het om hier tijdens een regenachtige dag met het hele gezin naartoe te gaan? Het voordeel is dat de kinderen zich er perfect kunnen vermaken en de ouders onder het genot van een kop koffie kunnen toekijken. Vooral wanneer de kinderen een jaar of 5 zijn, melden ze zich vanzelf wel op het moment dat ze honger of dorst hebben. Hoe handig is dat?

Overdekte speeltuin

Ben je op zoek naar een kinderboerderij in de buurt, wat eigenlijk daarnaast ook een speeltuin is? Dan is de Drentse koe de plek waar je moet zijn. Inmiddels is deze, van oorsprong boerderij, uitgegroeid tot een enorme speelboerderij, waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten. Het voordeel van deze prachtige plek is dat het zowel overdekt als buiten is. Dus of het nu regent of de zon schijnt, de Drentse koe is en blijft een uitje dat je, als je het ons vraagt, standaard op je lijstje moet hebben staan. Van een enorme schuur met koeien, die de kinderen ook mogen voeren en op bepaalde tijden mogen melken, is er ook een waterspeelplaats voor de zomer en een maisdoolhof. Zo kun je er dus niet alleen tijdens de zomermaanden naartoe, maar is het ook een ontzettend leuk uitje voor een regenachtige doordeweekse dag of in het weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen