Laatste hand wordt gelegd aan reclamedoek. Foto: Hoogeveen airport
Zakelijk

Brasserie De Spotter’ opent de deuren

Op woensdag 1 mei a.s. openen Marina en André van der Tas hun nieuwe trendy ‘Brasserie De Spotter’ aan de Plesmanstraat 4 bij vliegveld Hoogeveen.

Na een grondige renovatie van het restaurant en terras kunt u op deze prachtige locatie genieten van een kopje koffie, vers belegd broodje, een complete lunch of een heerlijke plate en uiteraard een feestelijk dessert.

‘De Spotter’ is ook de plek voor liefhebbers van speciaal bieren, uitgebreide borrelplanken en de mooiste wijnen. Op misschien wel het meest dynamische terras van Hoogeveen is altijd wel wat te zien. Van binnenkomende tot vertrekkende vliegtuigen in alle soorten en maten en van stoere parachutisten tot sierlijke zweefvliegers. Voor de kleine piloten is er bovendien een springkussen aanwezig.

‘Brasserie De Spotter‘ is het hele jaar geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur. Het team rond het Hoogeveense echtpaar Marina en André is er klaar voor om iedereen op 1 mei te ontvangen. Speciaal tijdens de opening is ‘t tweede kopje koffie, cappuccino of thee gratis!

Aankomende evenementen