Zakelijk

12 juni opent tweede supermarkt Nettorama in Hollandscheveld

12 juni 2024 – Vanaf woensdag 12 juni 2024 kan iedereen in Hollandscheveld terecht bij dé goedkoopste supermarkt van Hollandscheveld: Nettorama. Na de fusie tussen Boni en Nettorama die in juli 2023 bekend werd, is Boni Hollandscheveld de tweede Boni supermarkt die tot een Nettorama omgebouwd wordt. De supermarkt heeft als merkendiscounter voor inwoners van Hollandscheveld verschillende voordelen.


De afgelopen 15 jaar eindigde Nettorama steeds op nummer 1 of nummer 2 op het onderdeel groenten en fruit in het GfK Vers Rapport. Inwoners van Hollandscheveld kunnen verzekerd zijn dat zij bij Nettorama de beste vers garantie krijgen. Dat geldt overigens ook voor de broodjes, hartige snacks en croissants die ieder uur vers voor klanten worden gebakken.


Nettorama garandeert naast het beste vers ook altijd de laagste prijs voor je boodschappen. Als iemand bij Nettorama een product koopt dat ergens anders goedkoper is, past Nettorama de prijs aan en krijgt de klant het product gratis mee. Bovenop de garantie voor de laagste prijs, geeft Nettorama op ruim 2.500 A-merken nog eens 10 procent extra korting bij 2 stuks. Meer halen, is minder betalen bij Nettorama.
De nieuwe Nettorama beschikt ook over een ambachtelijke slagerij. Daarin voorziet de supermarkt haar klanten in de vraag naar kwalitatief hoogwaardig vlees van de beste kwaliteit. Klanten kunnen onder andere terecht bij de ambachtelijke slagerij voor vers gesneden vleeswaren. Niet voor niets is Nettorama in 2019 als beste supermarkt in vlees uit de bus gekomen.


De nieuwe Nettorama is gevestigd aan Het Hoekje 11-13 en de medewerkers van de supermarkt staan graag klaar voor klanten op maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 21.00 uur. Op zondag kunnen inwoners van Hollandscheveld terecht bij de supermarkt tussen 10:00 en 18:00 uur. Bij de supermarkt kunnen klanten gratis parkeren.

Aankomende evenementen