Trianta verliest punten in spannende wedstrijd

Afgelopen zaterdag namen de Thriantanen het op tegen HKC uit Hengelo. Het beloofde een spannende en belangrijke wedstrijd te worden voor beide ploegen. Bij winst zou Thrianta 1 namelijk grote kans maken om volgende seizoen weer mee te kunnen draaien in de 1e klasse. HKC moest hun 1e plek bewaken.

In de aanval begonnen Desiree van der Hoop, Tiffany ten Hoeve, Maarten Stam en Nick Winkel. Wegens ziekte was basisspeelster Kimberley van der Hoop niet aanwezig. Verdedigend begonnen Amber Leffers, Merel Bruinsma, Jonathan Verstegen en Wouter Neutel.

Thrianta had zich goed voorbereid op de wedstrijd en maakte zo gebruik van een tactisch spel. De eerste twee doelpunten afkomstig van de geel blauwen zorgden voor een goede sfeer in de zaal. De Thriantanen begonnen scherp aan de wedstrijd en hebben zo de gehele eerste helft op voorsprong gestaan. Er werd hard gevochten voor de doelpunten. Verdedigend wisten beide ploegen het elkaar lastig te maken waardoor zij de rust in gingen met een tussenstand van 9-7.

De tweede helft ging nog steeds gelijk op. Helaas lukten het de geel blauwen de tweede helft niet om de kansen af te maken. Zo bleef de score lange tijd op 12-12 staan. Het was duidelijk dat de ploegen flink aan elkaar gewaagd waren. HKC wist hierna de korf nog een paar keer te vinden, waardoor Thrianta 1 haar voorsprong verloor. Tot het einde werd er hard geknokt voor resultaat maar helaas eindigde de wedstrijd op een stand van 13-15.

Al met al kijken de Thriantanen met een tevreden blik terug op de wedstrijd, er is hard gevochten, er is tactisch gespeeld en bovenal een spannende wedstrijd neergezet. Volgende week neemt Thrianta 1 het op tegen Devinco 1. Deze wedstrijd zal ook veel bepalend zijn voor de geel blauwen, kom jij ons aanmoedigen?

We spelen om 13:30 uit in Deventer. Tot dan!