Sport

Sidokwan wint goud op het Open District West Poomsae Kampioenschap in Utrecht.

Hoogeveen- Afgelopen zaterdag ging Sidokwan met 10 kinderen onder leiding van Monique Averesch en Anna Bonimbie naar Utrecht voor Open District Kampioenschap. In de ochtend waren de kinderen tot 14 jaar aan de beurt. In de poule 9-11 jaar C klasse mannen was Lenn Mars aan de beurt hij behaalde een keurige 2 plek.

Bij de dames 12 -14 jaar C klasse waren Ronja Marissen en Marijn aan de beurt, omdat het een grote poule van 14 kinderen waren gingen alleen de eerste 8 door naar de finale, zowel Ronja Marissen als Marijn behaalden de finale helaas kwamen de beide dames net te kort voor een podium plek.

Bij de heren 12-14 jaar C klasse waren Joost Knol en Samuël Kruidenier aan de beurt ze hebben heel hard gestreden maar de kwamen te kort om mee te doen voor het podium.

Bij de heren 12-14 jaar B klasse waren Jarrell Beeuwkes, Luca Meeusen en Sebastiaan Averesch aan de beurt ook deze heren hadden een grote poule van 12 kinderen, ook deze heren behaalden allemaal de finale, bij de finale hadden ze allemaal last van de zenuwen en kwamen ze te kort voor een podium plaats.

In de middag kwam Jurre Mars bij de heren 15-17 jaar B klasse in actie hij liep strakke taegeuks en behaalde een keurige 2 plek.

Bij de dames 15-17 B klasse kwam Wiaem Chaara in actie helaas kwam ze te kort om mee te doen voor een podium plaats.

Bij de dames Open A klasse deed Monique Averesch mee en kon een gouden medaille mee naar huis nemen.

Ondanks dat niet iedereen een prijs heeft gehaald kunnen wij terugkijken op een geslaagde dag ze hebben allemaal de finale gehaald en ze hebben goede punten gescoord.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen