Laden Evenementen

Fout! Thema dorpsfeest Fluitenberg

19 juni 2024 - 23 juni 2024

Fout! Is het thema bij alle onderdelen van dit dorpsfeest. En natuurlijke kan dan een FOUTE PARTY niet ontbreken. De zingende DJ zal op zaterdagavond deze foute party verzorgen. Deze man is uniek in Nederland. Hij zet feesstenten totaal op zijn kop en zorgt voor volle tenten. De zingende DJ komt zaterdagavond 22 juni. Dit mag u absoluut niet missen. De tent is open vanaf 20 uur. De mooist geklede bezoeker van de foute party krijgt een mooie prijs

Dit als vooraf want wij erg enthousiast zijn over deze avond. Dit jaar is het al weer de 49ste keer dat we het Fluitenbergs dorpsfeest organiseren. Dus we hebben ervaring met feesten in Fluitenberg. Het feest begint al weken van te voren met de voorbereiding van de versierde straten en er wordt ook al tijden geoefend voor de 6 kamp. De 6 kamp is de rode draad door de hele feestweek heen.

Het begint met een heerlijke brunch op de woensdag. Aanvang 11 uur. Deze heerlijke brunch wordt elk jaar weer verzorgd door bakker Bos uit winkelcentrum De Weide. 

Vanaf woensdag is ook de zweefmolen aanwezig evenals een heuse schiettent.

Daarna volleybal op de woensdagavond voor de 6 kamp ploegen. Er doen dit jaar maar liefst 10 ploegen mee. Een echt record. Ook wordt het feest op woensdagavond geopend door Roelof Dekker voorzitter van Dorpsbelangen Fluitenberg. En natuurlijk gaan de kids weer bellen blazen.

Donderdag is er s’avonds de pubquiz voor de 6 kamp ploegen. Vrije deelname is ook mogelijk. En ook is er voor de kids vanaf 18 uur een heuse lasergame.

Vrijdag staat in het teken van de playback. Playback voor 6 kamp ploegen. Elk jaar weer een succes met altijd een overvolle tent. De mooiste foute optredens zullen verzorgd worden. Voor de playback voor de 6 kamp is er de mini playback voor de kids.Ook is er deze avond een reptielenshow voor jong en oud.

Dan al weer de laatste dag van dit dorpsfeest. De zaterdag. Volledig in het teken van de zeskamp. Maar ook voor de kids wordt er weer van alles georganiseerd. Van gratis een uur in de zweefmolen tot schminken, gratis suikerspinnen en een luchtkussen. 

En de zaterdag wordt afgesloten met de FOUTE PARTY zoals hierboven al geschetst.

Al met al een volle feestweek met vertier voor iedereen.

En voor de echte liefhebbers is er op zondagmorgen om 12 uur klootschieten.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Begin:
juni 19 @ 11:00
Einde:
juni 23 @ 15:00