Sport

RegioBank Drentse Fiets4Daagse maakt zich op voor de 53ste editie

Regio – Het aftellen kan beginnen. Over ruim een week gaat de RegioBank Drentse Fiets4Daagse van start. Acht startplaatsen zijn op dit moment druk bezig om het evenement tot een groot succes te maken.

De 53ste editie van de Fiets4Daagse kleurt dit jaar rood. De rode vlaggen van Drenthe mogen dan ook door iedereen uitgehangen worden tijdens de Fiets4Daagse week, die van 24 tot 27 juli op de agenda staat. Iedere startplaats heeft een heel gevarieerd programma te bieden. Uniek dit jaar is op woensdagochtend 25 juli het Grootste, Gratis en Gastvrije ontbijt in alle startplaatsen!

Op meerdere routes kun je een boerderij bezichtigen, een rondleiding bij een lokale bakker krijgen, een balletje slaan op de golfbaan of een kijkje nemen bij de wolf van Drenthe in het duurzaamheidscentrum van Assen. Voor kinderen zijn er allerlei leuke dingen te doen, zoals leren draaien als een echte DJ, maak zelf graffiti of dwars door Plopsa Indoor fietsen. De 4Kids routes zijn te fietsen vanuit Dalen (alleen donderdag), Diever, Emmen, Meppel, Norg en Westerbork.
Voor mensen die meedoen aan de Roll-On routes, kunnen dit jaar terecht in maar liefst vier startplaatsen; Assen, Emmen, Meppel en Norg. Vanaf hier kan er met scootmobiel, tandem, duofiets en dergelijke heerlijk gefietst worden.
Kortom, voor ieder wat wils in de meest gastvrije provincie van Drenthe. Fiets mee dwars door Drenthe en ontdek al het moois wat de Fiets4Daagse te bieden heeft. Inschrijven is nog steeds mogelijk via fiets4daagse.nl/inschrijven. In 2013 was Hoogeveen voor het laatst  startplaats van de Fiets4Daagse. Foto:Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen