Prent tekent bij voor opnieuw drie jaar Dorpentoernooi

De commissie van het Prent Dorpentoernooi is zeer verheugd te melden dat de hoofdsponsor, Schoonmaakbedrijf Prent uit Hoogeveen, de samenwerking blijft voortzetten. 
(door Klaas Veldhuis)

Bloeiend evenement

“Als sponsor van een dergelijk sportevenement hebben we bepaalde afspraken met de organisatie gemaakt. Nu we met het derde seizoen bezig zijn, kunnen we stellen dat men de verwachtingen meer dan waar maakt,”aldus Martin Prent.
Het toernooi had met het opstarten geen enkele basis, maar door goed overleg en de inzet van de commissieleden is het nu een sterk en bekend regio toernooi geworden. Bert van Achteren voegt hier aan toe: “Het klikt van beide kanten. Reden genoeg voor ons als hoofdsponsor om ook voor de komende drie jaren dit bloeiende evenement te ondersteunen.”

Jubileum
Het Prent Dorpentoernooi start dit jaar met de derde editie. Op vrijdag 10 augustus 2018 trappen de eerste teams af op sportpark De Meulewieke in Noordscheschut. Via de sportparken van achtereenvolgens Hollandscheveld, Elim en SCN, zal de finale gespeeld worden op sportpark `t Hoge Bos van sv HODO.
Naast het derde seizoen van het toernooi zal er deze dag nog een lustrum te vieren zijn. Hoofdsponsor Schoonmaakbedrijf Prent bestaat namelijk zeventig jaar en dit jubileum zal dus omringd worden met finale-voetbal, feest en veel muziek. Ook deze dag is er gratis entree, iets wat overigens voor alle wedstrijden geldt.
Meer informatie over het toernooi vindt u op dorpentoernooi.nl