Prent Dorpentoernooi komt er aan

De flyer van het Prent Dorpentoernooi is gereed. Heel overzichtelijk staan de data en speellocaties vermeld zodat iedereen kan zien waar de wedstrijden worden gespeeld. Vanaf donderdag 25 juli 2018 worden de flyers overal opgehangen om zo nog meer aandacht te verkrijgen voor het gratis Prent Dorpentoernooi.

In de inmiddels herkenbare kleuren wordt aangekondigd dat het Prent Dorpentoernooi 2018 er aan komt. Dit jaar al voor de derde keer. Alle teams uit de vorige editie zullen weer strijden om de prachtige beker mét de bijbehorende geldprijs. Noordscheschut en Elim waren al eens de nummer één van dit gratis toegankelijke toernooi.
De wedstrijden beginnen op vrijdag 10 augustus 2018 op het sportpark van Noordscheschut. Via de velden van Hollandscheveld, Elim en SCN zal de finale plaatsvinden op het sportpark van sv HODO en wel op zaterdag 18 augustus 2018. Een week gratis voetbal met derby`s, strijd en prestige.
Alle laatste nieuwtjes omtrent het toernooi zijn uiteraard, naast Regionieuwshoogeveen, ook te volgen via diverse social media, zoals
www.dorpentoernooi.nl
www.facebook.com/Prentdorpentoernooi
www.instagram.com/prent_dorpentoernooi

Graag tot ziens tijdens het Prent Dorpentoernooi 2018!