Algemeen

Regionieuws Hoogeveen officieel van start!

Hoogeveen – De redactie is natuurlijk al sinds eind april actief bezig met de website en de opbouw van de vereniging, maar sinds 14 juni jongstleden is de vereniging écht officieel. Hoogste tijd om meer over onszelf te vertellen én een aantal mededelingen te doen. Zoek je een leuke baan als vrijwilliger voor een paar uur per week? Lees dan vooral even verder!

Wie zijn wij?

Regionieuws Hoogeveen is doorgestart vanuit Regiohoogeveen.nl, nadat het voormalige bestuur aangaf te willen stoppen. Met zeven vrijwilligers uit het oude team, zijn we gaan bedenken hoe we deze nieuwe website wilden inrichten en onderhouden. Later, na de officiële opstart van Regionieuws Hoogeveen, is een achtste vrijwilliger uit het oude team ook teruggekomen. Het idee van de nieuwe website is dat deze voor iedereen toegankelijk, lekker informeel, uitgebreid, maar toch overzichtelijk is. Een nieuwswebsite voor en door Hoogeveners!

In samenwerking met culturele en sociale instellingen en organisaties maken we de kijkjes in het theater, in de bioscoop, op festivals, bij evenementen en belangrijke gelegenheden mogelijk en kun je makkelijk de programma’s bekijken van de verschillende instanties. Bezoekers kunnen zélf ook nieuws insturen, door contact op te nemen met de redactie. De interactieve evenementenkalender geeft de mogelijkheid om je eigen evenementen in te sturen en is voor de redactie gelijk een goede mogelijkheid om afspraken te maken om foto’s te komen maken en een afsluitend artikel van uw evenement te plaatsen. Daarnaast maken we ook externe columns mogelijk, ofwel onder eigen naam of onder een pseudoniem. Over politiek, culinaire onderwerpen of voor mensen die meedoen met een langdurig project en stap voor stap mensen mee willen nemen in de vooruitgang, bijna alles is mogelijk!

Doordat Regionieuws Hoogeveen laagdrempelig en interactief is, maken we het lokale nieuws mogelijk voor écht iedereen!

Meer informatie over Regionieuws Hoogeveen lees je hier.

Zakelijke bezoekers

Voor de zakelijke bezoekers heeft Regionieuws verschillende mogelijkheden om te adverteren. Deze mogelijkheden bestaat onder andere uit diverse banners en advertenties met tekst en foto’s/video’s. Op de pagina ‘Adverteren’ staan alle mogelijkheden uitgebreid vermeldt inclusief de tarieven. Maar natuurlijk kunnen de zakelijke evenementen ook ingediend worden via de interactieve evenementenkalender of kunnen fotografen en/of videografen op het evenement aanwezig zijn voor een afsluitend artikel.

Vrijwilligers gezocht!

We zijn ook op zoek naar vrijwilligers. Ben je helemaal wild van fotograferen en ben je graag op pad? Of vind je schrijven geweldig, neem je graag de sfeer van publiek in je op en kun je goed objectief schrijven? Dan zoeken wij jou! Regionieuws Hoogeveen is op zoek naar vrijwilligers die naast berichten op de website plaatsen, ook graag op pad willen om evenementen te verslaan en foto’s/video’s te maken.

Jij:

  • Beheerst de Nederlandse taal goed.
  • Als fotograaf heb jij je eigen camera (geen telefoon).
  • Bent goed met mensen.
  • Verlegt graag je (culturele) grenzen.
  • Kunt goed meedenken in de toekomst van Regionieuws Hoogeveen.
  • Bent in elk geval een paar uur per week beschikbaar.

Voldoe jij aan de vereisten en ben je nog steeds enthousiast? Stuur dan een mailtje naar redactie@websitehoogeveen.nl en stel jezelf kort voor, met je motivatie en eventuele ervaringen (geen vereiste). Hopelijk mogen wij jou verwelkomen als nieuw lid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen