Sport

Onderlinge wedstrijden SSS Elim

Op vrijdag 7 juni heef de Gymvereniging SSS Elim weer een sportieve onderlinge strijd geleverd.

Met een deelname aantal van 60 ledenwerd de onderlinge wedstrijd, noodgedwongen, gesplitst in twee gedeeltes. ‘s Middags werd gestart met de jongste leden (groep 1,2 en 3) waarna de avond werd gevuld met de oudere leden.

Het was een gevuld programma waarin de leden, ingedeeld naar persoonlijk kunnen, de oefeningen op diverse toestellen volbrachten. Het resultaat van trainen en oefenen tijdens de gymlessen heeft zijn vruchten afgeworpen. Onder het toeziend oog van familieleden en (gym)vrienden werden de oefeningen afgewerkt op de onderdelen sprong, brug, balk, vloer en ringen.Het werd een sportieve onderlinge strijd waarin de volgende personen zich winnaar mogen noemen in zijn/haar eigen categorie

Instap – Ise vd Weide, Pupil 1 meiden – Chelsea Todorovic, Jongens pupil 1 – Lyan van der Weide, Pupil 2 meiden – Liza van der Meer, pupil 2 jongens – Kay Zwiggelaar, jeugd – Yara van der Weide, junior – Celine Mol, senior – Esmee Boer

Er was niet alleen strijd om de beste in de eigen categorie maar ook om het meest behaalde aantal punten van alle deelnemers. In opvolging van Maud Zuidema werd Celine Mol uitgeroepen tot club kampioen 2024 met het meest behaalde aantal punten.

De bloeiende vereniging kan terugkijken op een mooi en geslaagd evenement. Elke dinsdagmiddag en -avond zijn er gymlessen welke gegeven worden in ‘de Brug’. Op vrijdag ochtend, tussen 9 en 10 uur, zijn de jongste leden actief tijdens de peutergym. Mocht u interesse hebben, komt u dan vooral langs en sluit u aan bij een van de betreffende lessen.

Foto gemaakt door razende reporter Frans Njagul, om een complete sfeer impressie te krijgen zijn de andere foto’s vindbaar op de facebook pagina van de vereniging.

Aankomende evenementen