Lotgenotencbijeenkomst voor (jong-)volwassenen met NAH op 15 december in Bethesda

Hoogeveen – Je bent jong, staat volop in het leven en dan loop je ineens hersenletsel op. Hoe pak je het leven weer op? Deze vraag staat zaterdag 15 december centraal tijdens de bijeenkomst voor (jong-)volwassenen van 20 tot 65 jaar met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners.

Een initiatief van Hersenletsel.nl, MEE Drenthe, De Noorderbrug en Treant Zorggroep. Samen willen ze een ontmoetingsplek bieden voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, partners, mantelzorgers, familieleden, vrienden en professionals.

Tijdens de bijeenkomst is er ruimte voor contact, (h)erkenning en voorlichting over problemen waar je tegenaan loopt als gevolg van NAH, door bijvoorbeeld een beroerte (CVA), ongeluk of zuurstoftekort in de hersenen.

Aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 15 december van 14.00 tot 16.00 uur in de grote zaal (eerste verdieping) van ziekenhuislocatie Bethesda aan de Dr. G.H. Amshoffweg 1 in Hoogeveen. Deelname is gratis. Voor koffie/thee wordt een bijdrage gevraagd van € 1,50. Aanmelden kan door te mailen naar jonghoogeveenmeppel@gmail.com.