Amusement

Weer mooie routes tijden Herfstweidebliktocht

Hoogeveen – De laatste jaren organiseert wijkvereniging De Weide een grote wandeltocht in het voorjaar. Daar is op veler verzoek ook een wandeltocht in het najaar bijgekomen en die heeft de naam gekregen ”Herfstweidebliktocht”. Men kan dan tijdens de wandeltocht genieten van het uitgebreide palet aan herfstkleuren die onze omgeving rijk is.

De tocht is ook opgenomen in de wandelagenda van de KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland).
Dit jaar kunt u op zaterdag 22 september kiezen uit 4 afstanden resp. 5, 10, 20 en 30 km. Onze route ontwerper heeft weer mooie gevarieerde routes uitgezet en daarbij gezorgd voor voldoende rustmogelijkheden. Onderweg zal ook het een en ander worden uitgedeeld. Deze wandeltocht is erg in trek bij mensen van buiten de provincie, maar wij vinden het heel prettig indien ook inwoners van Hoogeveen zich zouden aanmelden voor de wandeltocht. Om de kosten hoeft u het niet te laten. De kosten bedragen € 2 per persoon en de wandeltocht is gratis voor kinderen t/m 12 jaar die onder begeleiding van een ouder meelopen.
Dus kom op zaterdag 22 september naar wijkgebouw De Weideblik aan de Ploeger 10 te Hoogeveen voor de 3e Herfstweidebliktocht.
Per afstand zijn er verschillende vertrektijden.
30 km tussen 08.00 en 10.00 uur
20 km tussen 08.30 en 12.00 uur
10 km tussen 08.30 en 13.00 uur
5 km tussen 09.00 en 14.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen