Amusement

Voorverkoop Muziekweekend Pesse is van start gegaan

Pesse – Zaterdagavond 4 februari is in De Wenning het startsein gegeven voor de voorverkoop van het Muziekweekend wat jaarlijks in deze plaats wordt gehouden. Om 18:00 uur stonden de eerste bezoekers al in de wachtrij. Zij moesten en zouden kaartjes hebben “zij waren extra vroeg gekomen voor kaartjes om Floor Jansen te kunnen zien optreden verteld een vrouw die er al als eerste stond”

De zaal ging rond de klok van 20:00 uur open. maar de eerste bezoekers mochten iets over zeven al naar binnen om even te kunnen genieten van een lekker kopje koffie van de medewerkers van De Wenning. Hun wachten werd beloond want rond 20:00 uur werden de eerste kaarten verkocht. De deur ging voor kleine groepjes per keer open. Dit om de warmte binnen te houden en de kou buiten.

De voorverkoop van de kaarten duurt nog tot 23:00 uur. Hierna zullen de kaarten nog verkrijgbaar zijn via de bekende voorverkoopadressen en via Ticketmaster. De kaartjes zijn vanavond slechts 29 euro per ticket. Na de voorverkoop zullen de tickets 35 euro per stuk gaan kosten. Goed nieuws van de organisatie een glas bier is net zo duur gebleven want voor een glas bier betaal je in Pesse nog gewoon slechts €2,50

De eerste bezoekers die al rond 19:00 uur naar binnen mochten.

Hierna werd het vrij druk en kon de voorverkoop beginnen.

De wachtrij.

Mensen werden in kleine groepjes naar binnen gelaten. Hierna ging de deur eventjes weer dicht.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen