Verplaatsingen reguliere shows vanwege corona in Het Podium

Hoogeveen – Vanwege de geldende coronamaatregelen kunnen er op dit moment nog geen reguliere shows in Het Podium plaatsvinden. Om te voldoen aan de 1,5 meter afstand, kan het poppodium slechts 15% van de normale publiekscapaciteit ontvangen. Daarom heeft Het Podium twee shows verplaatst en is het concert van Dikke Dennis & the Røckers op 17 oktober geannuleerd. Het concert van Pink Floyd tributeband Infloyd is verplaatst naar 13 november 2021. De Comedytunes Comedynight met comedians Arie Koomen, Ronald Smink, Vincent Geers en Patrick Meijers vindt zaterdag 28 november plaats in De Tamboer, in plaats van Het Podium.

 

Comedytunes Comedynight

Drie comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde, hilarische verhalen. MC Arie Koomen, bekend van Arie&Silvester en De Lama’s, praat de avond aan elkaar. Hij is in staat om kiwi’s en schaamlippen om te smeden tot een mooi rond verhaal.

Vincent Geers speelt al meer dan 20 jaar als stand up comedian in binnen- en buitenland. Hij is één van de vaste spelers van het Comedy Cafe Amsterdam en won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam. Naast dat hij zelf speelt is hij ook regisseur en schrijver voor TV en theater. Zo schreef hij teksten voor Het correspondent Dinner met Mark Rutte, Televizierringgala en the roast of Gordon.

Ronald Smink is het vleesgeworden stripfiguur. Ronald denkt volledig out of the box. Breng dat in combinatie met een benig lijf en elastieken gezicht. Aan de absurditeit van deze Fries lijkt geen einde te komen. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met avondvullende cabaretprogramma’s getoerd door heel Nederland.

Patrick is geboren in Hengelo en staat al bijna 20 jaar op het podium garant voor volstrekt originele grappen met meer onverwachte wendingen dan een circusacrobaat in een draaiende wasmachine. Patrick Meijer is een unieke comedian die nooit voor de makkelijke grap kiest, maar die het publiek altijd wil uitdagen en uitnodigt om met hem mee te gaan in zijn bizarre hersenspinsels.

 

Infloyd

Al decennia lang inspireert de muziek van Pink Floyd generaties van muziekliefhebbers én muzikanten. Infloyd floreert sinds 2013 in het Nederlandse clubcircuit en is de toonaangevende Nederlandse Pink Floyd tribute band. Succesvolle tournees langs de gevestigde poppodia werden in 2017 en 2018 groots afgesloten in AFAS Live in Amsterdam. Met hun show Which One’s Pink geeft Infloyd een eerbetoon aan de compositie en de sound, maar live zoals Pink Floyd dat in die jaren zelf deed: spelend met de materie tot een nieuwe momentopname. Voor elke muziekliefhebber een niet te missen concert met de muzikale hoogtepunten van Pink Floyd.