Amusement

Tuinconcert: Stephanie Struijk en Tim Knol

Hoogeveen – Zaterdag 17 september geven singer-songwriters Stephanie Struijk en Tim Knol een sfeervol tuinconcert in Hoogeveen. Stephanie wordt begeleid door twee muzikanten en Tim neemt zijn nieuwe band The Wandering Hearts mee. Het Podium en De Tamboer organiseren voor de vierde keer een reeks tuinconcerten in de gezellige tuin van het theater. Kaarten voor het tuinconcert zijn verkrijgbaar via hetpodium.nl en detamboer.nl.

Prachtige verhalende luisterliedjes in de openlucht

Stephanie Struijk Trio

‘Stephanie Struijk en Tim Knol & The Wandering Hearts sluiten reeks tuinconcerten in De Tamboer af.

Stephanie Struijk staat bekend om haar persoonlijke, verhalende liedjes. Ze trad eerder op als Stevie Ann en bracht op 18-jarige leeftijd haar debuutalbum uit. Inmiddels staan er meerdere albums op haar naam. Tijdens haar reis door Amerika met Daniël Lohues, ontdekte Stephanie dat liedjes zich beter lieten vertellen in haar eigen taal.

 

Ze stapte over op Nederlandstalige liedjes. Over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis en de magie van geluksmomenten. Al snel rolden er nog veel meer liedjes in haar moerstaal uit de pen. Liedjes over haar geboorteland, Limburg. Over dromerig terugkijken naar vroeger en verhalen die verder willen. Liedjes die troosten en soms de tijd even stil doen staan. Stephanie komt samen met twee muzikanten voor een sfeervol tuinconcert vol verhalende liedjes.

 

Tim Knol & the Wandering Hearts

‘Stephanie Struijk en Tim Knol & The Wandering Hearts sluiten reeks tuinconcerten in De Tamboer af.

Zingen, liedjes schrijven, een eigen platenlabel, podcasts maken, parttime wandelgoeroe. Stilzitten is niks voor Tim Knol. Op jonge leeftijd brak hij door met zijn gelijknamige debuutalbum. Inmiddels bracht hij vier studioalbums uit onder eigen naam. Daarnaast startte hij punkband The Miseries en werkte hij met The Blue Grass Boogiemen.

 

Tim voelt zich nu beter dan ooit. Fit, fris. Tijd voor een nieuw album: Lightyears better. Het nieuwe soloalbum verscheen op 26 augustus. Tim gooide het roer om en vond zichzelf opnieuw uit. Hoe dat klinkt? Gewoon zoals we van hem gewend zijn. Old skool Knol. Same sound, different suit. Met zijn ambachtelijke, Amerikaans georiënteerde liedjes vertelt Tim verhalen. Samen met zijn nieuwe band The Wandering Hearts komt Tim terug naar Hoogeveen, waar hij al vele malen met open armen werd ontvangen.

 klik hier om kaartjes te bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen