Amusement

Trappen Happen Stappen voor de derde keer een groot succes

Hoogeveen – Mooie routes, super goed georganiseerd en leuke activiteiten langs de route. Dat zijn de reacties die de organisatie terug kreeg van de fietsers die mee hebben gedaan aan de derde editie van Trappen Happen Stappen.

We kijken terug op een geweldige derde editie zeggen Tom Thomas en Monique Huizenga van de organisatie vol trots. Waar het eerst leek dat het weer niet mee zou werken hebben we uiteindelijk maar op één dag een klein buitje gehad. Volgens de fietsers geweldig fietsweer, niet te warm, droog met af en toe een klein zonnetje. Het aantal deelnemers is gelijk gebleven aan vorig jaar en gezien de mindere weersvoorspellingen zijn we daar heel tevreden over.
De fietsroutes gaan iedere keer een andere richting op en worden zeer gewaardeerd door de deelnemende fietsers. Fietsers die veel in de omgeving van Hoogeveen fietsen geven aan op hele mooie plekjes te zijn geweest waar ze nog nooit geweest zijn. De fietsers die speciaal naar Hoogeveen gekomen waren voor Trappen Happen Stappen waren vol lof over het evenement, de gezelligheid en Hoogeveen zelf.

De kinderroute op woensdag was een groot succes. Veel ouders en opa’s en oma’s gebruikten deze dag voor een leuke dag uit in de laatste week van de zomervakantie. Daarnaast was donderdag de route toegankelijk voor scootmobielen, duofietsen en andere bredere fietsen. Ook dit werd erg gewaardeerd. We denken zeker dat het een mooie aanvulling was en gaan kijken hoe we dit in 2019 verder invulling kunnen geven.
Er hebben weer veel bedrijven en organisaties meegewerkt om deze editie tot een succes te maken. Het gaat dan om medewerking bij het inrichten van een stempelpost, EHBO, verkeersbegeleiders en bedrijven die langs de route de catering verzorgen en kleine hapjes en leuke activiteiten aanbieden. De samenwerkingen maakt het evenement leuk en haalbaar en we zijn dan ook blij dat de samenwerking weer positief en naar tevredenheid is verlopen. Voor volgende jaar gaan we uiteraard weer op zoek naar nog meer leuke samenwerkingen.
Na het genieten gaat de organisatie weer verder met een evaluatie en aan de slag met het organiseren van de editie in 2019. Uiteraard zijn goede ideeën of tips van harte welkom en kunnen gemaild worden naar info@trappenhappenstappen.nl. Zodra de nieuwe datum bekend is zullen we dat bekend maken op de website en op de Facebookpagina. foto Kim Stellingwerf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen