Amusement

 Theaterspektakel Boer Koekoek te zien bij Ceresstaete 

Theaterspektakel Boer Koekoek, welke in de zomer van 2023 live is gespeeld voor ruim 22.000 mensen in een loods in Hollandscheveld, is donderdag 6 juni 2024 om 18.30 uur te zien in woonzorgcentrum Ceresstaete in Assen. Speciaal voor theaterliefhebbers die om welke reden dan ook de live-voorstelling hebben gemist, is het spektakel digitaal te bewonderen. Reserveren is noodzakelijk via Ceresstaete of Vaart Welzijn in Assen.

In de voorstelling wordt het verhaal van de Opstand der Braven van 1963 verteld en wordt er een link gelegd met de boerenopstanden van nu. Het unieke theaterspektakel is in samenwerking met Theater De Tamboer tot stand gekomen. De voorstelling is opgenomen om op een later moment digitaal te kunnen laten zien. Bij Icare vinden ze het van groot belang dat het verpleeghuis een maatschappelijke rol vervult voor ouderen en kwetsbaren in de regio en dus is deze mooie samenwerking ontstaan. Om de theaterbeleving compleet te maken wordt de ruimte aangekleed met rekwisieten uit de voorstelling. Het digitaal theater wordt financieel ondersteund door het landelijke innovatiefonds DigitALL en TCCN.

Kom ook genieten

Iedereen is van harte welkom om Boer Koekoek digitaal te bekijken, ook wanneer men niet woonachtig is in Ceresstaete. Inloop is vanaf 18.00 uur, de voorstelling start om 18.30 uur en zal rond 21.30 uur eindigen. Kaarten zijn verkrijgbaar via Vaart Welzijn (Apollopad 5 te Assen) of bij Ceresstaete (Ceresstraat 11a te Assen – 2e verdieping). Toegang is €15,- inclusief een drankje. Let op: er kan uitsluitend contant betaald worden.

Meer weten?

Voor vragen kan men contact opnemen met: Susan Hulzebosch via susan.hulzebosch@icare.nl of met Janet Veeningen via janet.veeningen@icare.nl

Aankomende evenementen