The Doors in concert – Authentic Tribute band: Prijsvraag

Hoogeveen – Vrijdag 28 maart vind een bijzonder en steengoed optreden plaats. Deze band beloofd een grote show neer te zetten en het publiek mee te nemen naar de muziek van Jim Morrison. 

In samenwerking met Het Podium mag RegioNieuws Hoogeveen twee maal twee vrijkaartjes weg geven. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet u de volgende vraag beantwoorden.

Prijsvraag: Wanneer overleed Jim Morrison en hoe oud was hij toen?

Mail het antwoord naar [email protected] en vermeld het volgende:

1. Het juiste antwoord.
2. Naam en adres gegevens.
3. Geboortedatum (18 jaar of ouder)
4. Het email adres.

Aanstaande woensdag word de prijswinnaar bekend gemaakt via de website.

Over The Doors in Concert

Ga terug in de tijd met The Doors in Concert, een authentieke hommage aan de psychedelische rock band The Doors. The Doors waren berucht voor hun energieke en onvoorspelbare live shows, vooral door de charismatische Jim Morrison. Dit is wat The Doors in Concert hun publiek laten herbeleven. Natuurlijk hoor je songs als Light My Fire, Riders On The Storm en meer. Omdat er gebruik wordt gemaakt van exact dezelfde instrumenten als The Doors destijds is de sound vrijwel identiek. Ze hebben de juiste looks en de juiste energie om een indrukwekkende live show te geven!

The Doors

De Amerikaanse band maakte tussen de 1965 en 1973 rockmuziek met psychedelische melodieën en poëtische teksten. De band boekte haar grootste successen in de originele bezetting met Jim Morrison als leadzanger. In deze bezetting werden zes studioalbums uitgebracht. Met hun mengeling van blues, rock, psychedelische muziek, klassieke muziek en jazz was The Doors één van de belangrijkste bands van de jaren zeventig. Jim Morrison droeg regelmatig zijn eigen gedichten voor, maar stond vooral bekend om zijn opruiende manier van optreden, waardoor hun optredens als radicaal en controversieel werden gezien.

Wilt u nu al kaartjes kopen voor deze unieke band klik dan op deze link. 

Foto: Website Het Podium.