Stephanie Struijk bevestigd voor singer-songwriter festival

Hoogeveen – Stephanie Struijk komt op veler verzoek van het publiek naar de zevende editie van het Singer-songwriter Festival in De Tamboer op zaterdag 2 maart 2019. De Limburgse zong voorheen Engelstalige liedjes onder de naam Stevie Ann, maar treedt nu op met Nederlandse liedjes. Daniël Lohues inspireerde haar om de switch van Engels- naar Nederlandstalig te maken, “de taal die het dichtst bij jezelf ligt”. Met een dijk van een stem, schitterend gitaarspel en prachtige teksten belooft Stephanie een geweldig optreden in de intieme sfeer van het Singer-songwriter Festival. Stephanie Struijk is de eerste act die bekend is gemaakt. Kaarten zijn verkrijgbaar via hetpodium.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Daar
In 2016 maakte Stephanie samen met Daniël Lohues een roadtrip door Amerika, waar ze een tijdje gewoond en gewerkt heeft. Tijdens deze reis schreef ze nieuwe liedjes, over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis en de magie van geluksmomenten. Tijdens haar optreden in De Tamboer staan de liedjes van deze roadtrip centraal, die ook op de dit jaar verschenen EP DAAR staan.
Stephanie bracht tot nu toe vijf studioalbums uit. Al op negentienjarige leeftijd werd haar debuut Away from here bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Voor haar werk ontving ze al een Zilveren Harp.