Amusement

Spetterend optreden Infloyd in uitverkocht Podium

Hoogeveen – In een uitverkocht podium ging zaterdagavond 20 april het dak er bijna af. De tribute band die een ode bracht aan het muziek repertoire van Pink Floyd begon in de begin jaren zestig en bouwde langzaam de show op naar de eind jaren 70 en begin jaren 80

Een heel divers scala aan nummers werd ten gehore gelegd aan het publiek. Het publiek werd verrast door de vele nummers die de band mee nam in het verleden van de magische band Pink Floyd. Nummers als , Run like hel, Arnold lane, Mother, Comfortably Numb en The great gig in de sky werden ten gehore gebracht.

Voor de pauze werd de muziek voor de jaren 80 ruim uitgelicht, muziek die voor de jongere generatie vooral onbekend was en nieuw was om aan te horen. Voor de oudere generatie die vroeger al in Amsterdam en Rotterdam bij een live optreden van de band waren geweest konden dit goed mee zingen. Na de pauze kwamen de jongere nummers aan de beurt, hierbij begon de hele zaal mee te dansen, zingen en klappen. Ook werd de jongere generatie die aanwezig was getrakteerd op voor hun bekendere nummers.

Een mooie muzikale avond voor jong en oud bracht de band Pink Infloyd ten gehore aan het massaal toegestroomde publiek in Het Podium.

Aankomende evenementen