Sneuwitje & een stuk of zeven dwergen in De Tamboer

Hoogeveen – Op 1 december gaat de voorstelling Sneuwitje & een stuk of zeven dwergen in première en op 6, 7, 8 en 9 december doet deze doldwaze familievoorstelling De Tamboer aan. Het belooft hilarisch te worden voor jong en oud en zoals de productie zelf zegt is het: “een hartverwarmende familievoorstelling voor de donkere, koude decembermaand.” 

sneuwitje & een stuk of zeven dwergen: een HILARISCHE, hartverwarmende familievoorstelling

Met o.a. Bert Visscher, Arno van der Heyden en Jan Veldman

Bert Visscher, Arno van der Heyden, Jan Veldman, Carmen Schilstra, Frank den Hollander en Alina Kiers presenteren deze vermakelijke, recht-voor-z’n-raap familievoorstelling zonder spelregels. Het is gebaseerd op de Engelse Christmas pantomime traditie, maar daar trekken ze zich verder niks van aan. De vrienden beloven een swingende voorstelling met liveband en pakkende liedjes van Jan Veldman. In een verrassende regie van Jack Nieborg, naar een tekst van Jan Veldman. Aafje Horst en Louise Caspers, de vaste ontwerpers van Bert Visscher, hebben de vormgeving op zich genomen. Carla van Zanten de choreografie. Jeroen de Jong tekent voor de muziek, ondersteund door een liveband.

De hoofdrolspelers hebben er zonder uitzondering veel zin in. “Ik heb al in een vroeg stadium december 2018 geblokkeerd, zodat ik mijn eigen solovoorstelling een maand kan onderbreken”, zegt Bert Visscher. “We kennen elkaar allemaal al jaren, maar staan niet vaak met zijn allen op het toneel. Het wordt een feestje vanaf de eerste repetitie tot en met de laatste voorstelling, dat weet ik zeker!”

Het verhaal
Sneuwitje (Alina Kiers) ontmoet de legendarische volksheld Robin Hood (Carmen Schilstra) en zijn kleine vrienden. Al snel worden er onderwerpen besproken die normaal gesproken de pret aan het einde van het jaar behoorlijk verzieken. Ook haar lelijke stiefzuster Zwarte Barbara (Bert Visscher) maakt het er niet beter op. Maar met een dosis romantiek en liefde brengt het licht in de donkere dagen rondom Kerst. Kan Robin Hood zijn boog nog één keer spannen voor Sneuwitje? Zal de liefde in dit avontuur overwinnen? Ontdek het zelf in De Tamboer! Een prachtig Sinterklaas- of kerstcadeautje voor de hele familie. Voor iedereen die kind is, of weer even kind wil zijn!

Bestel hier uw kaartjes voor Sneuwitje