Hoogeveense Semper Fi is support act in Het Podium

Hoogeveen – Zaterdag 8 december is er een nieuwe Legends of Rock avond in Het Podium. Powerslave brengt een eerbetoon aan Iron Maiden, Volbeer aan Volbeat en de Hoogeveense mannen van Semper Fi openen de avond. Kaarten voor het concert zijn te reserveren via www.hetpodium.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

 Powerslave
Wanneer de geoliede Powerslave machine eenmaal begint is er geen houden meer aan. Het hoge niveau van de klassieke hits zoals The Number Of The Beast, Run To The Hills, The Trooper, Fear Of The Dark of het Number Of The Beast album integraal, zijn het bewijs dat Powerslave weet hoe ze deze Iron Maiden klassiekers moeten brengen. Schreeuwend en headbangend op deze heavy metal waan je je in een heus Iron Maiden concert.

Volbeer
Na een onderbreking van zes maanden herrijst de meest beruchte Nederlandse Volbeat tribute band als een feniks uit zijn as. Volbeer is terug en klaar om te knallen! Founding member, zanger en basist Rob Slegers wordt nu vergezeld door Kyle Schoutrop (gitaar), Goof Veelen (gitaar) en Ken Poels (drums). Het wordt een energiek, bierrijk heavy metal optreden.

Semper Fi

De veelbelovende Hoogeveense metalband Semper Fi, voorheen bekend onder de naam Rocking Crue, heeft al meerdere steengoede optredens op haar naam staan. Zo speelden de mannen in Het Podium, Café De Lijst, De Tamboer en op Brugpop, met covers van Metallica, Avengend Sevenvold en Rage Against The Machine. Maar ze draaien hun hand ook niet om voor eigen nummers. De Hoogeveners openen de Legends of Rock avond met Powerslave, die een eerbetoon aan Iron Maiden brengen.

Foto: Johannes Wassenaar.