Amusement

Slagerij van Kampen geeft gratis workshop in De Tamboer

Hoogeveen – Slagerij van Kampen komt vrijdag 9 november om 20.15 uur met de slagwerkshow Toccata da Fuga naar Hoogeveen. Voorafgaand geeft bandleider Johan Boere om 19.15 uur een gratis, instrumentloze trommelworkshop aan bezoekers van de voorstelling. Bezoekers ervaren de mooie combinatie van geluid en beweging. Johan Boere deelt zijn passie voor trommelen heel graag met anderen en vertelt: “Het spelen in een slagwerkgroep is een unieke ervaring. Uiteindelijk zal een groep spelers naar elkaar moeten luisteren, op elkaar moeten reageren en vertrouwen om tot een goede gezamenlijke uitvoering te komen. Als dat lukt dan ontstaat er een heerlijke synergie”.

Kaarten voor Toccata da Fuga zijn te reserveren via www.detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer. Kaarten voor de voorstelling geven recht op deelname aan de workshop.

Toccata da Fuga
Met de overweldigende oerdrift van de drums en de hartverwarmende energie van de band is Slagerij van Kampen uitgegroeid tot een act van wereldformaat. In Toccata da Fuga, wat ‘aangeraakt door vlucht’ betekent, brengen de slagwerkers een ode aan alle volkeren die onze planeet zo rijk maken. Soms groots en meeslepend, soms ragfijn en verstillend.
Een ontdekkingsreis door alle muzikale invloeden en ritmes, die ook hebben bijgedragen aan onze Hollandse traditionele muziek. Muziek overstijgt alle grenzen. Lang leve verscheidenheid!

De origineelste band van Nederland
Slagerij van Kampen is de “godfather“ onder de slagwerkgroepen. Als echte pioniers begonnen de leden van deze groep (twee vrouwen, twee mannen, sinds 1998 uitgebreid met een extra man) in 1982 met het produceren van popmuziek, louter en alleen op slagwerk gespeeld en ontwikkelden een unieke, geheel eigen stijl. Slagerij van Kampen is in tweeëndertig jaar uitgegroeid tot een internationaal succes: overal uitverkochte concerten, een Edison, 1 DVD, 9 cd’s (waaronder één gouden CD) zijn enkele hoogtepunten uit het rijtje van vele wapenfeiten die de afgelopen jaren voorbijkwamen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen