Stefan Alles stelt streefbedrag omhoog met flessenactie

Hoogeveen  – Alweer voor de derde keer gaat Stefan Alles, Jong Hoogevener van 2017,  flessen inzamelen voor spieren voor spieren. Deze actie loop zo voorspoedig dat hij het streefbedrag dat hij wil ophalen naar boven heeft opgeschroefd.

Zaterdag is alweer de 5de wintertijdchallenge Hoogeveen. Het doel van de wintertijdchallenge is dat je je gezonde spieren gaat inzetten voor kinderen met zieke spieren. 3 jaar geleden is Stefan gevraagd om mee te voetballen tijdens de wintertijdchallenge maar zag dat niet zo zitten. Zelf weet hij sinds dit jaar dat hij DCD heeft met daarnaast een verlaagde spierspanning. Hierdoor is Stefan sneller vermoeid dan mijn leeftijdsgenootjes. Sporten kost hem veel energie. Daarom heeft Stefan zijn  eigen lege flessenactie bedacht en dat is een groot succes!!
Ook dit jaar hoopt hij weer veel geld op te halen en het begin was er al.  Dit jaar is Stefan namelijk de 1e Jong Hoogevener van het jaar 2017 geworden en heeft daarbij een cheque van 250 euro gekregen voor spieren voor spieren. Ook in de laatste uren naar de wintertijdchallenge toe zal Stefan er alles aan doen om zijn nieuwe streefbedrag te halen.  Wil je ook iets doen voor dit goede doel dan kun je ook altijd een DONATIE  doen, of doe mee met een van de andere challenges. Samen helpen wij spierziekte de wereld uit!! foto: Stefan (rechts) samen met zijn broer Jasper op pad