Amusement

Seizoen Theater De Tamboer goed van start

Hoogeveen-Afgelopen zomer hebben vele dagjesmensen en inwoners van de regio Hoogeveen het locatietheaterspektakel Boer Koekoek in Hollandscheveld bezocht; de kaartverkoop voor de voorstellingen van komend seizoen in De Tamboer verloopt beter dan ooit en het culturele seizoen is afgelopen weekend officieel geopend met U!TdagenD Hoogeveen. Een betere start van seizoen 2023-2024 had Theater De Tamboer zich niet kunnen wensen. 

Boer Koekoek Theaterspektakel
Duizenden bezoekers genoten deze zomer van de locatietheatervoorstelling Boer Koekoek in een loods in Hollandscheveld. Een verhaal over de boerenopstanden van toen en van nu.

Pieter-Bas Rebers over Boer Koekoek: “Ik kijk terug op een prachtige zomer. Ik ben erg blij dat ik op het idee gekomen ben over de geschiedenis van dit dorp, deze omgeving, een theaterstuk te laten schrijven. Nog veel beter is dat Tom De Ket, de schrijver en regisseur van het stuk, mijn idee wilde adopteren en er dit prachtige theaterspektakel van heeft gemaakt.” 

Succesvolle kaartverkoop
De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen verloopt boven verwachting goed. Theater De Tamboer heeft nu, aan de start van het seizoen, al 20% meer kaarten verkocht dan vorig jaar op hetzelfde moment; er zijn al bijna vijftien voorstellingen uitverkocht. Ook het eerstvolgende publieke evenement in De Tamboer op maandag 11 september, Loving Vincent in samenwerking met Het Filmhuis, is bijna uitverkocht. 

Previewavond en U!TdagenD
Met U!TdagenD Hoogeveen is De Tamboer dit seizoen succesvol gestart. Vrijdagavond 1 september stond de theatrale previewavond op het programma. In een uitverkochte zaal heeft het publiek kennis kunnen maken met zes verschillende acts die een voorproefje hebben gegeven van hun voorstelling later dit seizoen.

Zaterdag 2 september beleefden belangstellenden een zonnige, culturele dag tijdens U!TdagenD. Een goede aanloop aan bezoekers kon kijken naar diverse optredens, kunst en straattheateracts. Daarnaast hebben kinderen en jongeren kunnen deelnemen aan allerlei kinderactiviteiten en workshops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen