POEZIE OP PODIUM MUREN!

Hoogeveen – Donderdagavond 27 juni 20:00 is de laatste avond van het Hoogewoord in het Podium van dit seizoen. Een seizoen wat succesvol wordt afgesloten met meer dan 200 poëtische bezoekers.

Het Podium gaat verbouwen en doet de deuren dicht na onze speciale avond want deze avond dagen we de bezoeker uit om na te denken over wat muren voor hem of haar betekenen, en nodigen we je uit om die gedachten te delen – letterlijk op de muren van Het Podium!

Een creatieve explosie door onze Open mic & Open wall!

Neem de microfoon of een stift en laat jouw stem of woorden een permanente echo worden op de muren.  Mieke, van krijtbordstyling gaat ons voor om ons aan te sporen. Het eerste gedicht geschreven door dichters Delia Bremer brengt zij stijlvol op de muur in het Podium Café.

Want dit is geen gewone avond. Het is een mijlpaal, een moment van transformatie – niet alleen voor Het Podium, maar voor iedereen die meedoet met ons platform. Breng je inspiratie, je hartstocht, en laat een boodschap achter die de toekomst zal inspireren.

We halen samen de muren neer die ons beperken en de bouwen muren op die onze verhalen vertellen. Kom 27 juni naar het Podium, Schutstraat 43  in Hoogeveen en maak deel uit van deze unieke nacht waar jouw woorden letterlijk deel van de geschiedenis van Het Podium worden.