Buurtcamping komt weer naar Hoogeveen

Hoogeveen – Sinds 2013 ontmoeten buurtbewoners verspreid over heel Nederland elkaar op De Buurtcamping. Een initiatief waarmee in 2023 alleen al 600.000 ontmoetingen zijn gerealiseerd met ruim 17.000 bezoekers en kampeerders. Ook in Hoogeveen wordt deze zomer opnieuw in Hoogeveen een buurtcamping georganiseerd. Van 28 tot en met 30 juni ben je met je tent welkom op de kinderboerderij in het Steenbergerpark. 

Wat is de Buurtcamping? 

Tijdens De Buurtcamping wordt kinderboerderij De Beestenbult drie dagen lang omgetoverd tot een echte camping. De camping wordt bewoond door alle mensen die de Hoogeveen rijk is: zo is de Buurtcamping een inclusieve ontmoetingsplek voor iedereen.

Net zoals op een normale camping ben je op de Buurtcamping veel buiten en is iedereen gelijk. Een potje frisbeeën, samen de afwas doen met de buurman en even tandpasta lenen van de buurvrouw. Door samen de camping op te bouwen of mee te doen aan een van de activiteiten, leren Hoogeveners elkaar tijdens de Buurtcamping beter kennen.

Laatste info van de beheerders:

Gasten zijn welkom op vrijdag 28 juni vanaf 16:00 uur tot zondag 30 juni 15:00 uur. Op de Buurtcamping is plaats voor iedereen die van kamperen houdt en van lekker buiten zijn. Overdag zijn er allerlei leuke activiteiten zoals o.a. discgolf, bingo, badminton en knutselactiviteiten.
Niet kamperen maar wel meedoen met activiteiten: Op zaterdag en zondag ben je ook als daggast welkom.

Kampeerplek reserveren of gewoon langskomen? 

Het kan en mag allemaal dit weekend! Aanmelden als vrijwilliger of een kampeerplek reserveren op de Buurtcamping kan hier: https://debuurtcamping.nl/campings/hoogeveen/