Pianoconcert wibi soerjadi verplaatst naar 30 december

Hoogeveen – Het pianoconcert van Wibi Soerjadi op zaterdag 8 december in De Tamboer is vanwege een dubbele boeking in zijn touragenda verplaatst naar zondagmiddag 30 december, aanvang 14.30 uur. Kaarthouders zijn inmiddels persoonlijk geïnformeerd door De Tamboer.

Kaarten voor het pianoconcert op 30 december zijn te reserveren via www.detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Fabelachtige techniek
Op 20-jarige leeftijd behaalde Wibi Soerjadi als jongste student van het Sweelinck Conservatorium Amsterdam zijn master met het hoogst haalbare resultaat: een 10 met onderscheiding. Inmiddels zit hij al meer dan 35 jaar in het vak, hij concerteerde wereldwijd en ontving veel gerenommeerde prijzen en onderscheidingen. Met zijn indringende, beeldende pianospel weet hij een groot publiek te raken. Als geen ander kan hij zowel kenners als minder ervaren luisteraars imponeren met zijn fabelachtige techniek. Daarom is hij bij uitstek geschikt als vertolker van het grote romantische pianorepertoire van meesters als Liszt en Chopin. Zijn eigen composities passen naadloos in de traditie van Franz Liszt, met zijn soms bijna onspeelbare bewerkingen en fantasieën op bekende thema’s. Meesterpianist Wibi gaat nu opnieuw de theaters in voor een reeks bijzondere concerten. Foto: Frank Doorhof