Amusement

MMT eindvoorstellingen en Jubileumconcert in De Tamboer

Hoogeveen – Zaterdag 3 juni geven de drie musicalklassen van MMT-producties Hoogeveen hun jaarlijkse eindvoorstelling in De Tamboer. Musicalklas 1 en 2 hebben samen een musical gemaakt met de titel In opstand. Musicalklas 3 speelt na de pauze de eigengemaakte musical Camping Braamberg. Zaterdag 17 juni is MMT nogmaals te zien in De Tamboer met het jubileumconcert van Musicalgroep Hoogeveen. De Musicalgroep Hoogeveen is een begrip geworden in Hoogeveen en omgeving en het 20-jarig bestaan wil de groep dan ook groots vieren.

 Musicalklas 1 en 2 – In opstand

Wanneer twee jeugdgroepen van verschillende kostscholen samen moeten wonen vanwege geldtekort, zijn de leerlingen allesbehalve blij. Ze doen er alles aan om de andere groep weg te krijgen, maar of dat lukt…?

 Musicalklas 3 – Camping Braamberg

Het is zomer en de jongeren hebben vakantie. Niet iedereen is blij met de vakantiebestemming van dit jaar, want als je gewend bent jaarlijks naar Ibiza te gaan is een camping op Ameland wel even slikken. Maar goed, misschien valt het mee voor Zoë, May, Norah en Ronan. Hazel en Indy hebben er wel heel veel zin in. Zij gaan optreden en hopen dat het optreden op de camping een springplankje is voor meer landelijke bekendheid. Noor, de dochter van de campingeigenaar zou liever de vakantie met haar vriend en vriendinnen invullen. Maar ja, zij moet helpen van haar ouders. Ze heeft haar handen vol aan alles wat er gebeurt op de camping en aan haar irritante zusje Rabia. En dan hebben we nog de barmeisjes Zara en Nova, de zusjes Demi en Alissa en de uit Thailand afkomstige Mali die amper Nederlands spreekt.

Jubileumconcert musicalgroep Hoogeveen
20 jaar Musicalgroep Hoogeveen: 11 grote musicalproducties; 11 kerstconcerten; tal van kleinere optredens tijdens evenementen als Uitdagend Hoogeveen en het Hartje Winter Festival; optredens in verzorgingshuizen in de regio; musical Sing-A-Longs voor basisscholen; en de organisatie van de intocht van Sinterklaas.

Op zaterdag 17 juni geeft de groep een spetterend jubileumconcert. De 34 leden zingen en spelen een groot aantal hoogtepunten uit de door de groep gespeelde producties van de afgelopen jaren. Zo kan het publiek genieten van liederen en scènes uit onder andere Fiddler on the Roof (Anatevka), Les Miserables, Phantom of the Opera, West Side Story, The Wiz, 3 Musketiers de Musical en Shrek. Een bonte verzameling van prachtige liederen uit geweldige musicals. De groep wordt begeleid door een 11-koppige instrumentale band die bestaat uit professionele en goede amateurmusici.

Voor kaartjes klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen