Leuke naschoolse activiteiten op actiefjonghoogeveen

Hoogeveen – Dé verzamelplaats voor alle naschoolse activiteiten op het gebied van sport, cultuur, natuur en creativiteit in Hoogeveen. Hoogeveen is de gemeente van kansen voor jongeren.

Kinderen, jongeren én hun ouders vinden op www.actiefjonghoogeveen.nl activiteiten die na schooltijd te doen zijn. Naast het zoeken per thema kan iedereen ook kijken wat er specifiek in de eigen omgeving of per leeftijd wordt aangeboden. Een mooie kans om eens te zoeken en een nieuwe sport, natuuractiviteit of muziekinstrument te ontdekken. In Hoogeveen is altijd wat te doen!

De website is een initiatief vanuit onder andere Sportief Hoogeveen, IVN, Bibliotheek Hoogeveen, SWW en Jong Hoogeveen. Deze partijen beheren de site en plaatsen zelf ook activiteiten voor jeugd. Daarnaast wordt het grootste deel van de activiteiten aangeboden door lokale organisaties zoals wijkverenigingen, Scala, natuur- en sportverenigingen en De Tamboer. Zij kunnen gemakkelijk hun aanbod op de site plaatsen en promoten. Zo is er altijd, overal en voor iedereen wat te doen en is dit aanbod ook nog eens goed te vinden. JONG HOOGEVEEN De website is onderdeel van Jong Hoogeveen. Vanuit Jong Hoogeveen wordt samen met partners, ouders en kinderen een veilige, stimulerende omgeving gecreëerd om op te groeien. Een omgeving waarin alle kinderen uit de gemeente Hoogeveen hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen, met als doel om ze meer kansen te bieden als het gaat om bijvoorbeeld onderwijs, werk en ‘meedoen’ in de maatschappij. Een goed begin hierbij is een actieve en zinvolle vrijetijdsbesteding, dus kijk snel op www.actiefjonghoogeveen.nl.