Amusement

Knooien in ’t duuster

Op zaterdagmiddag 10 september geeft Andries Middelbos in de Bibliotheek een presentatie over zijn nieuwste boek Knooien in ’t duuster.

 

Deze zomer is bij uitgeverij Het Drentse Boek de verhalenbundel Knooien in ’t duuster uitgekomen. In dit boek laat de schrijver Andries Middelbos zien wat een dagbladbezorger zoal beleeft in de vroege uurtjes van de dag. In 37 korte verhalen schetst hij, in makkelijk leesbaar Drents, portretten van evenzoveel brievenbussen en de mensen daarachter. De omslag van het boek is van de schilder Andries Middelbos uit Hoogeveen.

 

Vanmiddag vertelt de schrijver iets over de achtergrond van de verhalenbundel, leest enkele verhalen voor en vertelt over de samenwerking met de andere Andries Middelbos. Het geheel wordt door hemzelf muzikaal omlijst met liedjes waarbij hij zichzelf begeleidt op piano, accordeon en gitaar.

 

De schrijver Andries Middelbos is opgegroeid in Drijber en was jarenlang dramadocent in Delft en Rotterdam. De laatste jaren tot aan zijn pensionering was hij docent aan het Alfa-college. De schilder Andries Middelbos was tot aan zijn pensionering docent beeldende vorming in Hoogeveen en heeft het Drentse landschap als belangrijkste bron van inspiratie.

 

Gratis toegang

Vooraf aanmelden is niet nodig, loop gerust naar binnen!

 

Tijd en locatie

10 september, van 13.30 tot 15.00 uur in Bibliotheek Hoogeveen, Willemskade 27

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen