Kaartverkoop Jan Jaap van der Wal gestart

Op zaterdag 10 mei 2025 is Jan Jaap van der Wal te zien in Theater De Tamboer met zijn nieuwe voorstelling Mijn vlakke land. In 2015 verloor hij zijn hart aan een ander land: België. De inmiddels erkende vreemdeling woont in Vlaanderen en maakt daar shows in het theater en op televisie, maar dit seizoen keert hij terug naar de Nederlandse theaters. Ook Hoogeveen is onderdeel van zijn theatertour. Kaarten zijn vanaf nu te koop via https://detamboer.nl/programma/jan-jaap-van-der-wal-mijn-vlakke-land-2024.

Over de voorstelling

Met een blik van een ‘buitenstaander’ zie je net weer andere dingen. Wat kunnen de ‘Ollanders’ leren van de Vlamingen en andersom? Want de Hollandse directheid en duidelijkheid worden soms gemist. Op z’n Vlaams zou je zeggen: Ja, awel, t zou leuk zijn als u misschien, maar zie maar hoor, allez naar de show komt kijken eventueel. Op z’n Hollands: Jan Jaap is terug en daar moet je bij zijn.

Over Jan Jaap van der Wal

Jan Jaap van der Wal is sinds 1997 comedian en maakte 14 succesvolle theaterprogramma’s in Nederland en Vlaanderen. Hij is ook bekend als teamcaptain van Dit was het Nieuws en vast jurylid van de Slimste Mens ter Wereld.