Fysiotherapie Nieuwlande – Hoogeveen organiseert Koningsdag SELFIEBINGO

Nieuwlande/ Hoogeveen – vandaag is Koningsdag anders dan andere jaren. Maar we hebben wat leuks voor vandaag. Op veel plekken gaat oranjedag niet door zoals anders, maar de activiteiten hoef je niet te missen.

Fysiotherapie Nieuwlande – Hoogeveen organiseert een leuke Koningsdagactiviteit: SELFIEBINGO met oud-hollandsche spellen die coronamaatregelen proof zijn.

Negen leuke spellen die je thuis of in de tuin met je gezin, kunt doen, waarmee een prijs te winnen is in de vorm van een cadeaubon voor een speelgoedwinkel. Spellen waarbij foto’s gemaakt moeten worden en samengevoegd in een collage. Ondertussen creatief en actief bezig. Een leuke activiteit voor het hele gezin, en verantwoord.

Koningsdag is toch anders dan andere jaren en dat betekent ook dat er op dit moment geen activiteiten aangeboden worden. Maar met deze activiteit hoef je niets te missen. Op de Facebook-pagina van Fysiotherapie Nieuwlande – Hoogeveen staan de spelregels en de uitleg hoe de activiteit gedaan moet worden. Collage uploaden kan tot dinsdag 28 april 12.00u. Volgende week zaterdag wordt de winnaar bekend gemaakt. Meedoen met deze leuke activiteiten en een kansje wagen op een leuke prijs? Kijk dan snel op  Fysiotherapie Nieuwlande – Hoogeveen