pixabay
Amusement

Fiets mee met de eerste Doortraproute Hoogeveen en De Wolden

Doortrappen Drenthe helpt u om zo lang mogelijk en veilig te kunnen blijven fietsen. Want fietsen is heerlijk! Door te fietsen blijft u langer gezond, zelfstandig en in contact met andere mensen. Doortrappen bestaat uit verschillende fietsactiviteiten waar u gratis aan mee kunt doen.

FIETST U MEE?
Op woensdag 10 april is de aftrap van Doortrappen 2024. Na de opening fietsen we gezamenlijk de eerste Doortraproute van Hoogeveen en De Wolden. We starten om 13.30 uur bij ‘Huus met de Belle’ aan de Zuidwolderweg 2A in Echten. Onderweg nemen we een korte pauze en na afloop wordt u getrakteerd op koffie met iets lekkers. Deelname is gratis.

DOORTRAPROUTE HOOGEVEEN EN DE WOLDEN

De route is een comfortabel en leuk rondje van ongeveer 25 kilometer. De route gaat zoveel mogelijk over ruime paden, rustige wegen en overzichtelijke kruispunten. Het rondje gaat voornamelijk door boswachterij Ruinen. Een mooi heide- en bosgebied met onderweg prachtige picknickplekjes.

MEEDOEN?

Deze activiteit wordt georganiseerd door stichting Sport en Beweeg en de sportfunctionarissen. Aanmelden: info@sportenbeweeg.nl Info: 06-55990920

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen