Fietstocht rond Hoogeveen

De recreatiebedrijven van de Toeristisch Recreatief ondernemers Platform van Hoogeveen (TROP Hoogeveen) organiseert in het weekend van 21 en 22 juli een fietstocht langs een aantal deelnemende recreatie bedrijven.

Fietstocht rond Hoogeveen.
Maak kennis met de mooie en unieke recreatiebedrijven in onze gemeente. De TROP (toeristisch recreatief ondernemers platform) heeft enkele recreatieve bedrijven bereid gevonden in het hoogseizoen hun bedrijven voor de inwoners van Hoogeveen en omstreken open te stellen. Je krijgt een kaart bij de start waarop je alle deelnemende bedrijven kan vinden en je mag je eigen route bepalen langs de deelnemend bedrijven.
De Talloze kilometers fietsgelegenheid in onze gemeente laten je genieten van ons in het verleden door onze ouders gemaakt landschap en de natuur. De kaart laat je de vele unieke recreatiebedrijven die onze omgeving kent zien en misschien fiets je zo langs nog veel meer mooie plekken waarvan je het bestaan misschien niet wist. Stap zaterdag 21 en zondag 22 juli op de fiets en voel de wind in je haren! Laat je verrassen op de bedrijven. Op elk van de bedrijven is er voor jong en oud een activiteit te doen. Door het invullen van de vragenlijst die je krijgt bij het begin van de route maak je kans op een leuke prijs. Je kunt de route bij elk van de deelnemende bedrijven oppakken, dus altijd bij jou in de buurt. De fietstocht is beidde dagen tussen 10.00 uur in de ochtend tot 16.00 uur in de middag. Je krijgt een kaart bij de start. Voor elke deelnemer van de rit is er een leuk aandenken.
De deelnemende bedrijven zijn:

Minicamping Hendriks wijkje.www.hendrikswijkje.nl
Minicamping Schonewille.www.minicamping-schonewille.nl
Minicamping de Bulte.www.minicampingdebulte.nl
B & B Sibirië www.bedenbreakfastsiberie.nl
B & B het Eikeltjehttps://www.benb-heteikeltje.com/
Wijngaard op Tiendeveen.wijngaardoptiendeveen.nl/
Camping Sonneclear.www.sonneclaer.nl

foto:Pixabay