Amusement

Edwin Evers Band opnieuw in De Tamboer

Al jarenlang verovert de Edwin Evers Band stad en land met creatieve interpretaties van hits uit de jaren ’80, ’90 en ’00. Zo ook al een aantal keer in De Tamboer in Hoogeveen. Tijdens zijn shows kruipt Edwin zelf achter de drums en microfoon. Samen met zijn vrienden, die toevallig ook nog eens behoren tot de beste muzikanten van Nederland, belooft hij een heerlijk feest der herkenning! Nu kondigt De Tamboer opnieuw een show aan. De Edwin Evers Band komt vrijdag 13 september 2024 naar De Tamboer. De kaartverkoop start woensdag 14 februari 2024 via www.detamboer.nl om 10.00 uur voor accounthouders en vrienden én om 12.00 uur voor iedereen.

 Edwin Evers Band

Ter gelegenheid van de CD presentatie van het radioprogramma Evers Staat Op, vormden de mannen de Edwin Evers Band. Na succesvolle optredens op feesten, evenementen en festivals, snelde hun ongekende live-reputatie de band vooruit. Daarna schitterde de band als begeleidingsband bij verschillende tv-shows in Nederland, om vervolgens ook de theaters in te duiken. En ook daar staat de Edwin Evers Band inmiddels al jarenlang garant voor een fantastische muziekavond. Een absolute succesformule, zo bleek ook al meerdere malen in Hoogeveen.

 Kaartverkoop en toegang

De Edwin Evers Band is te zien op vrijdag 13 september 2024. De kaartverkoop start via www.detamboer.nl woensdag 14 februari om 10.00 uur voor accounthouders en vrienden. Om 12.00 uur start de kaartverkoop voor iedereen. Toegang is € 39,50.

Meer info en kaarten: www.detamboer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen