Foto: Martin Schonewille
Amusement

Doldwaze uitvoering door toneelvereniging de Vuurkörvers, nog paar kaarten te koop voor vanavond.

Nieuweroord – Wie vanavond nog even heerlijk lachen wil  zal toch echt naar Dorpshuis de Vuurkörf in Nieuweroord moeten. Voor de tweede avond brengt  toneelvereniging de Vuurkörvers het stuk ” Snert met een hakkie” op het toneel. 

De meeste kaarten zijn in de voorverkoop al verkocht, maar er zijn voor vanavond nog een aantal te koop aan de zaal. Maar wees er wel op tijd bij. Zaal is open om 19.15 uur, aanvang is 20.00 uur

Snert met een hakkie
Het Dorpscafé “De Warme Bal” van Bertha Wolters heeft het niet gemakkelijk. Met dit café heeft Bertha haar droom waargemaakt, echter het is niet geworden wat ze ervan had verwacht. Vaste klanten heeft ze wel maar de echte loop is eruit. Het café ziet er ook niet bepaald meer uitnodigend uit. Het is allemaal wat gedateerd en echt schoon kunnen we het ook niet noemen. En dat is ook een doorn in het oog van buurman Willem Schepers, hij runt het exclusieve restaurant “Willems Wijnkasteel” dat naast het café van Bertha staat. Hij ziet deze ‘schandvlek’ naast zijn mooie wijnkasteel het liefst verdwijnen.

Van enkele vaste klanten krijgt Bertha nog veel steun; wat zeer welkom is. Een van die klanten zou het liefst Bertha tot zijn vrouw rekenen maar daar is Bertha niet zo van gecharmeerd. De financiële ondersteuning voor het café van Bertha kwam van haar neef Harry. Hij heeft destijds het schoonmaakbedrijf van zijn ouders overgenomen en heeft het uitgebouwd tot een internationaal bedrijf: “Mister Clean”. Om die financiële steun te krijgen heeft Bertha haar neef verteld dat ze een goed lopend exclusief restaurant heeft. Harry woont met zijn nieuwe vriendin op de Bahama’s dus die zal zeker niet langs komen. Maar daar heeft ze misrekend. Harry belt op een dag dat hij in Holland is en de volgende dag langs zal komen.

Dan slaat de paniek volledig bij haar toe! Want zo’n kroeg kan ze niet aan haar neef tonen! Maar dan komen de vaste klanten in actie, zij zullen Bertha er wel doorslepen! Wat volgt, is een verwisselingsspel waarbij alles fout gaat wat maar fout kan gaan. Er volgt een spannende ontknoping. Zou het toch nog goed komen met Bertha en haar bedrijf? Foto: Schonewillefotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen