Deze week in première bij Vue Hoogeveen.

Voorpremière:  

Mile 22

James Silva (Mark Wahlberg) is een special agent binnen een elite-eenheid die wereldwijd onzichtbaar opereert.

Wanneer Silva de opdracht krijgt om samen met zijn team een informant naar de luchthaven, 22 mijl verderop, te smokkelen beseft hij dat de ontsnappingsroute dwars door het centrum van de corrupte politiestaat loopt. Het vliegtuig heeft slechts 1 minuut om de informant op te pikken. Staan ze er niet, dan is het hele team overgeleverd aan de vijand.
Afbeeldingsresultaat voor mile 22
Mile 22

Premières:  

Kler

Een paar jaar geleden kwam het lot van drie katholieke priesters samen door een tragische gebeurtenis. Hun leven werd op wonderbaarlijke wijze gered. Nu komen de geestelijken elk jaar samen om hun overleving te vieren. De priesteres gingen elk hun eigen pad. De eerste, Lisowski klimt hogerop in het kerkbestuur in een grote stad en droomt over het Vaticaan. De tweede priester, Trybus, is een landelijke pastoor. Dienend op een plek vol armoede bezwijkt hij langzaam aan menselijke zwakheden. Kukula is ook niet erg succesvol en verliest, van de ene op de andere dag, het vertrouwen van zijn parochianen. Spoedig zullen de paden van de geestelijkheid opnieuw kruisen en de gebeurtenissen die zullen plaatsvinden zullen een impact hebben op het leven van elk van hen. Let op: Deze film is Pools gesproken en Engels ondertiteld.
Afbeeldingsresultaat voor kler
Kler

Zwaar Verliefd

Een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen de kilo’s en de liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen.

De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven.

Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd?
Afbeeldingsresultaat voor zwaar verliefd
Zwaar verliefd

Bad Times at the El Royale

Zeven vreemden komen samen in een duister en vervallen hotel in de buurt van Lake Tahoe in Californië. Met o.a. Chris Hemsworth, Jeff Bridges, Dakota Johnson en Jon Hamm.

In deze gemene en onvoorspelbare thriller ontmoeten zeven vreemdelingen, die ieder een geheim verleden. In de loop van één noodlottige nacht zal iedereen nog een laatste kans krijgen op verlossing, voordat de hel losbreekt.
Afbeeldingsresultaat voor bad times at the el royale
BAD TIMES AT THE EL ROYALE

Goosebumps 2

Halloween komt tot leven in een gloednieuwe avonturenkomedie voor de hele familie: Goosebumps 2: Haunted Halloween. De film is gebaseerd op de populaire boekenreeks die in Nederland vertaald is als Kippenvel. Wereldwijd zijn er al meer dan 400 miljoen boeken verkocht van de Goosebumps reeks. De boeken zijn in 32 talen vertaald sinds de eerste uitgave in 1992.
Afbeeldingsresultaat voor goosebumps
GOOSEBUMPS 2: HAUNTED HALLOWEEN

Superjuffie

In de avonturen van Superjuffie is het grootste avontuur om op te komen voor jezelf en te leren dat jij er mag zijn. Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie.

Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn! Dit is nogal onhandig als je als nieuwe juf les moet geven aan groep 6. Een aantal leerlingen ontdekt het geheim van Josje en helpt haar smoesjes te verzinnen voor de strenge meester Snor zodat zij dieren kan blijven redden.
Maar als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, moeten Superjuffie en de kinderen samenwerken om dit mysterie op te lossen en grotere problemen te voorkomen.
Afbeeldingsresultaat voor superjuffie
SUPERJUFFIE

Programma week 41