Blues & Boogie met T-99, The Goon Mat & Lord Benardo en Bacon Fat Louis

Hoogeveen – Zaterdag 5 oktober kunnen bluesliefhebbers terecht in Het Podium voor een Blues & Boogie Party met T-99, The Goon Mat & Lord Benardo en Bacon Fat Louis. Drie bands die een geweldige live reputatie hebben opgebouwd.

T-99

Drie wilde rock’n’roll-vrijbuiters met groots grommende gitaren, roffelbeukende drums, pets-kets contrabas en dubbelloops vocalen. Het alternatieve rootsrock-trio T-99 uit Amsterdam is één van Nederlands beste bands. Ze rocken, ze ratelen, ze rollen, ze schudden en swingen. En ze zijn onderweg naar Hoogeveen, mét hun nieuwe single op zak!

 

The Goon Mat & Lord Benardo

Dit Belgische duo bewijst met hun keiharde, rauwe garageblues dat twee personen samen flink wat kabaal kunnen maken. The Goon Mat, oftewel Matthias Dalle, is een oldschool bluesgitarist, waarbij invloeden van Elmore James en Iggy Pop hoorbaar zijn. Lord Benardo, oftewel Fabian Bennardo, zorgt voor fantastisch harmonicawerk. Het resultaat? Een heerlijke dosis boogiegeweld!

Bacon Fat Louis

Verwacht geen gelikte, academische gitaarsolo’s, maar een zelfgemaakte cigar box gitaar, bluesharp, een dansbaar ritme en enorm veel bezieling! En ja, er zijn invloeden van Jack White, R.L. Burnside en Son House. De mannen van Bacon Fat Louis laten zien dat ze zijn geboren voor de blues.

-©ADP.

Kaarten zijn te bestellen op www.hetpodium.nl, telefonisch op 0528-280180 en aan de kassa van De Tamboer.