Amusement

1400 bezoekers genieten van Nacht van Hoogeveen

Hoogeveen – Maar liefst 1400 bezoekers bezochten afgelopen vrijdag 1 november de Nacht van Hoogeveen. De twaalf deelnemende horecagelegenheden zijn dan ook meer dan tevreden over de opkomst. Het was een sfeervolle, gemoedelijke nacht zonder problemen.

Twaalf deelnemende horecagelegenheden betekent dus ook 12 bands of artiesten die verschillende stijlen muziek ten gehore brachten, voor een ieder wat wils dus. Waar sommige bezoekers hun keus van muziek of horecagelegenheid al hadden gemaakt zwierven anderen van de ene horecagelegenheid naar de ander om daar te genieten van de muziek en de sfeer. En het bleef niet alleen bij het stille genieten, overal werd wel gedanst, meegeklapt en zelfs gezongen, wat de één natuurlijk beter deed dan de ander.

Horecaondernemers trots op samenwerking
Al vele jaren wordt er in Hoogeveen gezegd dat de horeca in Hoogeveen onderling niet kan samen werken. De Nacht van Hoogeveen heeft laten zien dat dit wel kan, iets waar men trots op is. En volgens een ondernemer moet de horecagelegenheden niet alleen op organisatorisch gebied samenwerken maar ook op het gebied van veiligheid, met elkaar duidelijke afspraken hierover maken zodat Hoogeveen een veilige plaats wordt waar men gezellig uit kan gaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen