AlgemeenGezondheid

Zorgcentrum Saxenburgh ’t Welgelegen viert 50-jarig bestaan

Zorgcentrum Saxenburgh ’t Welgelegen viert 50-jarig bestaan

Hardenberg-Zorgcentrum Saxenburgh ’t Welgelegen in Gramsbergen viert op 4 oktober 2022 haar 50-jarig bestaan. Tijdens een feestelijk, officieel moment staat de organisatie samen met bewoners, medewerkers en genodigden stil bij dit gouden jubileum.

Wouter van der Kam, voorzitter van de Raad van Bestuur van Saxenburgh, zal tijdens het officiële moment ’s morgens met de genodigden terugblikken op de geschiedenis van Saxenburgh ’t Welgelegen en vooruitkijken naar de ouderenzorg van morgen. De middag en dagen erna staan bol van activiteiten, muziek en het ophalen van herinneringen. Het jubileum wordt gevierd met bewoners van het zorgcentrum en de aanleunwoningen, de medewerkers èn bezoekers van het wijksteunpunt. De hele locatie wordt in goud versierd. In het wijksteunpunt van Saxenburgh ’t Welgelegen is een doorlopende fotoshow te zien over de afgelopen 50 jaar.
“’t Welgelegen staat middenin de Gramsberger samenleving, met veel aandacht en warmte over en weer. Daarom is het een gezamenlijk feest”, aldus de coördinator van het wijksteunpunt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen