Workshop mini-kraamverzorgende bij Ontmoetingsplek Jonge Ouders

Hoogeveen – Op woensdag 16 mei verzorgt De Kraamvogel een workshop voor mini-kraamverzorgenden. Dus wil jouw kindje leren hoe zij/hij de ‘nieuwe’ baby kan verzorgen, meld je dan snel aan en doe mee aan deze leuke én leerzame workshop. Jonge vaders en moeders met hun kinderen zijn van harte welkom tussen 9.30 – 11.30 uur. Koffie en thee staat klaar.

Om het ‘diploma’ voor mini-kraamverzorgende te halen, moeten een aantal onderdelen goed uitgevoerd worden. Wat mag je kindje allemaal doen? Echte kraamverzorgingstaken, of ‘grote broer of zus taken’ natuurlijk. Daar krijg je uiteraard een beetje hulp bij van een ervaren kraamverzorgende. Wat ga je leren én zelf doen? Het vasthouden van de baby, een luier verschonen en de baby aankleden. Met als beloning: een echt mini-kraamverzorgenden diploma. Meld je snel aan voor deelname bij Elke Kremer via e-mail: e.kremer@swwh.nl.

De Ontmoetingsplek is wekelijks geopend op woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur en is gevestigd in een ruimte in De Oude Bibliotheek aan de Bentinckslaan 20a, beschikbaar gesteld door Kidscasa Kinderopvang. Jonge (aanstaande) ouders zijn welkom bij de Ontmoetingsplek. Zij kunnen hier terecht met al hun vragen rondom zwanger zijn, bevallen, opvoeden, opgroeien en meer.

Op de Ontmoetingsplek zijn vrijwilligers aanwezig om jonge ouders verder te helpen of naar hun verhaal te luisteren. Er is bovendien een ‘snuffelkast’ met gratis speelgoed en kleding. De vrijwilligers leggen graag uit hoe de kast werkt.

De Ontmoetingsplek Jonge Ouders is een samenwerking van GGD Drenthe, Centrum voor Jeugd en Gezin De Wolden Hoogeveen, Bibliotheek Hoogeveen, Jong Hoogeveen en de SWW. Voor meer informatie kijk op de Facebookpagina van de Ontmoetingsplek of op www.jongeoudershoogeveen.nl.