Vrijwilligers pierenbadje Krakeel voelen zich gepasseerd

Hoogeveen – De vrijwilligers van het pierenbadje in Krakeel voelen zich gepasseerd door Woonconcept. Deze moesten uit de media vernemen dat er dat er op 3 juli een informatieavond is belegd over de nieuwe bouwplannen.

In een oproep laten ze het volgende weten:
denk dat iedereen onderhand wel een beetje weet van de plannen die woonconcept heeft met betrekking tot de bouw van woningen bij het pierenbadje.
Wij dachten dat alles in goed overleg ging met ons als vrijwilligers van het pierenbadje maar helaas vonden wij via de media het bericht dat er een informatie avond gepland is.
Heel erg jammer dat het zo moet maar wij laten ons niet tegenhouden. Via deze weg roepen wij iedereen op om dinsdag 3 juli naar de informatie avond in de magneet te komen en te laten zien dat het pierenbadje, het park en al het moois eromheen erg belangrijk is voor onze wijk.
Krakeel is een levendige wijk met ruim 5200 inwoners. Wij laten ons toch niet zomaar het mooie park in het midden van onze wijk volbouwen?
Kom dinsdag 3 juli allemaal naar de magneet en deel dit bericht zoveel mogelijk om te laten zien dat wij ons niet zo makkelijk uit het veld laten slaan.

Woordvoerder Stefan ter Wal van WVG laat via DVHN niets te snappen van de commotie, en begrijpt dan ook niet dat sommigen op Facebook weer stemming gaan maken.’’
Volgens Ter Wal gaat alles in een heel goed overleg met de bewonersdelegatie. Dat de meningen hier flink over verdeeld zijn is wel op te maken aan de oproep die de vrijwilligers doen om naar de informatieavond te komen. foto: pierenbadje Krakeel