Algemeen

Vandaag het 49e bloemencorso Elim

Elim – Wat zijn ze trots op het bloemencorso in Elim wat al een lange traditie kent. In 1970 verscheen dit corso voor de eerste keer op de Elimse wegen en is sindsdien niet meer weg te denken.

In Elim kunnen ze  met gepaste trots constateren dat dit corso inmiddels is uitgegroeid tot eén van de grootste jaarlijks terugkerende culturele evenementen van de gemeente Hoogeveen. Dit feestelijke evenement is een publiekstrekker van formaat geworden. Vele duizenden bezoekers komen jaarlijks op dit evenement af. Zaterdag 14 september is het dus voor de 49ste keer! Het bloemencorso van dit jaar heeft als thema: Te land, ter zee en in de lucht.

Jaarmarkt

Al jaren is jaarmarkt Elim de gezelligste jaarmarkt in de regio met meer dan 85 kramen en standhouders die bij ons komen met een gevarieerd aanbod van kleding, schoenen, snoep, hobby en huishoudelijke artikelen, lederwaren, gereedschappen, speelgoed, groenten en fruit, vleeswaren, bloemen en planten, kortom er is voor elk wat wils.

Kortom een gezellige en veelzijdige markt in het gezelligste dorp van Drenthe

‘s Avonds natuurlijk weer een super showband, welke ook verzoekjes via SMS kan vertolken, de PPM Band, by Request.In de pauze zal Danilo Wattez live op gaan treden met zijn nieuwe single.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen