Trivium Packaging Hoogeveen koopt voor €500,- aan kinderspeelgoed en doneert dit aan de voedselbank

Trivium Packaging Hoogeveen doneert €500,- aan kinderspeelgoed voor kinderen die het tijdens de feestdagen net iets minder hebben. Het kinderspeelgoed is overhandigd aan de voedselbank in Hoogeveen.

September 2020 nam Trivium Packaging Hoogeveen voor de eerste keer deel aan  ‘substainble september’’. Trivium organiseerde samen met de buurtkinderen een zwerfvuil actie in de buurt, op de landelijke ‘’world clean-up day’’. Ongeveer 20 kinderen deden vol plezier mee, als dank ontvingen de kinderen allemaal een presentje van Trivium Hoogeveen.

 

Naar aanleiding van de zwerfvuil actie werd Trivium Packaging Hoogeveen genomineerd tot ‘’Trivium Star’’ en als blijk van waardering ontving Trivium Packaging Hoogeveen een tegoedbon van 250 euro te besteden aan een goed doel naar keuze.

 

De keuze viel al snel voor het doneren van speelgoed aan kinderen die het minder hebben tijdens de feestdagen. Het bedrag werd verdubbeld door de personeelsvereniging van Trivium Packaging Hoogeveen, zodat nog meer kinderen blij gemaakt kunnen worden met de kerst dit jaar! IG Design Group in Hoogeveen vond het initiatief zo leuk en besloot het cadeaupapier voor de cadeaus te doneren.

 

De cadeaus zijn overhandigd aan de voedselbank in Hoogeveen, deze zorgen ervoor dat de cadeaus goed terecht komen!