Tresor & zijn crew Vanity bij Pride Amsterdam

Hoogeveen: Wederom een mooie belevenis voor danser/choreograaf Tresor en zijn crew Vanity. Ze zijn gevraagd om aanstaande vrijdagavond op te treden bij Pride Amsterdam. Ze zullen onderdeel zijn van de openingsshow van dit grootse evenement waarbij ongeveer 10.000 toeschouwers worden verwacht.

Deze opening vindt plaats op De Dam,  het Mainstage van Pride. Vanity zal een dansshow opvoeren en Tresor zal samen met Iwan Esajas een act doen als Men in Suits. Deze komen tot stand in samenwerking met ‘Dollhouse’, wat een open minded concept is welke gevestigd is in Groningen. Vanuit hier organiseren ze dance evenementen in steden door het hele land, zowel in clubs als buitenlocaties waaronder dus Mainstage Pride Amsterdam.

Dollhouse is een speels concept waarbij het vooral om belevenis gaat. Storytelling is een belangrijk onderdeel van Dollhouse; zowel online als offline. Op verschillende manieren wordt een belevenis gecreëerd waarbij bezoekers zullen zich voelen als een “pop” in het poppenhuis. Naast de belevenis wordt, zoals vrijdag ook het geval zal zijn, veel samengewerkt met verschillende talenten, zoals dj’s, mc’s , zangers/zangeressen, dansers, producers en designers. Dollhouse wil artiesten een podium bieden om zichzelf te laten zien en kunnen ontwikkelen.

Vanity en Tresor zijn superblij met deze kans en zien er enorm naar uit om voor zo’n groot publiek op te gaan treden. “Er komen grote artiesten, zoals Gregor Salto, DJ Sean, en zelfs Willeke Alberti. Ook zal Elini Foureira er zijn die namens Cyprus dit jaar nog meedeed aan het Eurovisie Songfestival. Een hele eer om op dat podium te staan! Het zal best een beetje spannend zijn, want voor zo’n groot publiek hebben we nog nooit live gedanst, maar we zijn er klaar voor en zullen gaan knallen! ”aldus een trotse Tresor.

Foto: Ewoud Rooks – Tekst: TDC