Stichting Verenigde Verkeersregelaars Hoogeveen bestaat 10 jaar.

Hoogeveen -Op 11 juli is het precies 10 jaar geleden dat de Stichting Verenigde Verkeersregelaars Hoogeveen werd opgericht, maar het zaadje voor deze vereniging is al zo’n 28 jaar geleden geplant. Want zo lang is het alweer geleden dat Wim Knublauch werd gevraagd om te assisteren als verkeersregelaar bij de Ronde van Drenthe.

Dit werd een jaarlijkse bezigheid en daar kwam ook de Cascaderun bij. Er werden meer mensen gezocht om verkeersregelaar te zijn en uiteindelijk hebben Wim Knublauch en Bé Uiterwijk Winkel het initiatief genomen om het werk van de verkeersregelaars onder te brengen in een Stichting en op 11 juli 2009 was de stichting een feit. Er is nu in Hoogeveen een centrale organisatie die grote evenementen kan begeleiden, maar die ook ver buiten Hoogeveen actief is. En bij al die evenementen zorgt de SVVH voor tijdige afsluiting van wegen, omleidingsroutes etc. Na een paar jaar werden de werkzaamheden zo omvangrijk dat het kantoor op de slaapkamer werd ingeruild voor een garagebox en niet veel later volgde de verhuizing naar een kantoorruimte in wijkgebouw De Weideblik.

Op zaterdag 13 juli wordt het jubileum gevierd met een receptie in wijkgebouw De Weideblik van 14.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens de receptie is er ook open huis in het kantoor van SVVH en wordt er een presentatie gegeven van alle evenementen die de SVVH begeleidt. Op foto 2 van de vele verkeersregelaars die het werk met plezier doen