Algemeen

Stichting Ambulance Wens toe aan vervanging ambulance

Regio – Ongelofelijk dat iedereen zo spontaan heeft gereageerd op onze vraag om te helpen mee te sparen voor een nieuwe ambulance zodat de oudste, die meer dan 600.000km heeft gereden te kunnen vervangen. Dat zijn de blije woorden van de vrijwilligers.
De vraag was of al de volgers op de facebookpagina van Stichting Ambulance Wens (93.000) €1 willen doneren zodat  de oudste ambulance kan worden vervangen.
Sinds de actie is gestart afgelopen vrijdag heeft de stichting maar liefst €40.000 gedoneerd gekregen.  Iedereen wordt enorm bedankt en de donatieactie is  op de goede weg maar ze kunnen nog wel wat hulp gebruiken.Het doel is €90.000 op te halen.
U kunt ons helpen door een bijdrage te doen op de actiepagina van Stichting Ambulance Wens

De missie van Stichting Ambulance Wens is om iedere terminale bedlegerige patiënt die aandacht te geven die hij/zij verdient, zodat de patiënt niet hoeft te overlijden zonder dat één laatste wens is gerealiseerd. Door het meemaken van deze gebeurtenis kan er wellicht voor de patiënt zelf en diens omgeving weer een beetje licht komen in die laatste dagen.

Echter omdat er maar één wens de laatste kan zijn en we die graag aan iedere patiënt gunnen helpen we iedere patiënt maar één keer!

Dat is wat wij willen bereiken. Levenskwaliteit toevoegen aan die laatste periode, zodat een klein deel van de ellende even opzij gezet kan worden.

Ook in de de gemeente Hoogeveen zijn al tal van wensen gerealiseerd. Meer informatie is te vinden op www.ambulancewens.nl

Foto: Ambulancewens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen